36 jarige lekkere vuurhete Frique80 uit Vlaams-Brabant zoekt een geile spannende man.

Toen ik laatst die ene dag dat het heet weer was een veel te kort rokje droeg, viel het mij op dat er toch wel naar mij gekeken werd. Het viel mij toen ook op dat dat best wel wat met mij deed. Ik werd helemaal vochtig en warm en ben zo snel naar mijn auto gerend als dat ik kon. En in de ondergrondse parkeerkelder heb ik het met mijzelf gedaan, wat was dat heerlijk om zo te ontladen. Zou jij ook wel omgekeken hebben is de vraag. Een nog grotere vraag is, zou jij wanneer onze ogen elkaar gekruist hadden en ik jou een seintje had gegeven dan met mij zijn mee gerend? Want hoe geil zou dat geweest zijn om daar in die garage met elkaar bezig te zijn.

2 gedachten over “36 jarige lekkere vuurhete Frique80 uit Vlaams-Brabant zoekt een geile spannende man.”

Reacties zijn gesloten.