Welke lekkere man durft de 25 jarige vuurhete Lollliepop uit Oost-Vlaanderen en haar vriendin aan!

Ik ben een lekkere geile jonge vrouw met een lekkere geile vriendin Iris, waar ik dagelijks langdurige sex mee heb. Beiden zijn wij bi-sexueel en ik wil haar graag verrassen met een lekkere kerel die ons beiden flink wil verwennen. We hebben allebei namelijk wel losse vriendjes gehad maar we hebben nog nooit een trio gehad, iets waarvan ik weet dat Iris daar naar verlangt en ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik daar nooit van droom. Voor de man die mans genoeg is om 2 mondjes, 2 kutjes en 2 kontjes te plezieren en zich netjes voor te stellen zal ik in de gaten houden of ik een bericht hier krijg. Liever geen mannetjes die na 1 keer klaarkomen in slaap vallen want daar hebben we niets aan. Alvast kusjes voor Mr. Perfect die er ergens moet zijn, Liefs Esmee