33 jarige geile Nadiadaissy uit Antwerpen zoekt een lekkere pik die ze heerlijk lang mag pijpen.

Sommige vrouwen zeggen dat ze gek zijn op pijpen, maar ik ben het echt. Als jij beloofd heerlijk aan mijn kutje te likken, dan pak ik je lekkere pik beet, trek hem heerlijk af en neem hem diep in mijn mondje. Terwijl de draden geil langs de stam van je pik naar beneden druipen, glijdt je staaf nog iets dieper mijn keeltje in. En misschien doe ik me zelf dan ook nog wel vingeren dan kreun ik van genot en dat gevoel is voor je pik heerlijk tijdens het pijpen.. Je bent net als ik stapel geil en kunt meerdere keren achter elkaar, je begrijpt dat pijpen alleen niet genoeg is maar dat ik ook aan mijn trekken wil komen.

Eén gedachte over “33 jarige geile Nadiadaissy uit Antwerpen zoekt een lekkere pik die ze heerlijk lang mag pijpen.”

  1. Hallo geil en prachtige Nadiadaissy, mijn favoriete standje, 69, lang en meermaals met jou beleven, de max. Ik wil (h)eerlijk lang in standje 69 met jou doorgaan tot jij meermaals klaar komt, heerlijk ongeremd klaarkomt, dat vind ik het meest boeiend in bed. ik ben een sportief gebouwde man 57/1m75/78kg/16×4.5 geschoren centimeters om jou te plezieren, noch baard, noch snor, blond kort haar en blauwe ogen. Discretie en hygiene geboden en gewenst. Ik kan jou ontmoeten tussen 4 juli 16u en 10 juli 12u, bij mij thuis, of bij jou en het kan ook op een hotelkamer. Ik ben net als jij stapel geil en kan meerdere keren achter elkaar. Net zoals jij is pijpen alleen niet echt genoeg maar ik wil misschien ook aan mijn trekken komen in jou als jij dat wilt. Vele likjes op je klitje en tot zo op de mail. Foto via je antwoord op mijn mail. Dirk xxx

Reacties zijn gesloten.