De 29 jarige Blijfjezeiken uit Leiden zoekt een bloedheet anoniem afspraakje.

Dat is wat ik tegen me vriend zei gisteren. Ik word er zo moe van de jaloersie. Aan de andere kant, hij heeft wel redenen om jaloers te zijn. Ik vind het namelijk heerlijk om te flirten met andere mannen. Alleen ik wil niet meer dat het hem zo opvalt. Daarom ben ik hier. Lekker annoniem. Zonder dat hij het door heeft. Denk nou niet, die is hier alleen om te flirten! Ik ben hier ook voor een discreet afspraakje. Maar ik moet je wel kunnen vertrouwen! Ik ben hier namelijk niet om mijn relatie naar de knoppen te helpen.

2 gedachten over “De 29 jarige Blijfjezeiken uit Leiden zoekt een bloedheet anoniem afspraakje.”

  1. Ik wil je beter leren kennen. Kom zelf ook uit Leiden en mij lijkt het wel gezellig om x met jou te zijn en wie weet wel vaker. Hoop dat je reageert xx

Reacties zijn gesloten.