4 gedachten over “De lekkere Naomi1989 zoekt geile boys.”

  1. zou je mss via een email tje u gegevens kunnen achter laten aub zou u graag is beter willen leren kenne

  2. Hallo, ik ben een 33 jarige mooie man, ik ben op zoek naar een vaste sexvriendin, met wie ik samen een mooie, spannende en leuke tijd mee kan beleven, zonder dat daar enige verplichtingen aan verbonden zijn.
    Geen financiƫle bedoeling, gewoon eindeloos van elkaar, elkaars lichaam en van de sex genieten, ik ben uiterst discreet en heel hygiƫnisch. Ik wil gerust naar je toe komen, en als de klik er niet is, ga ik gewoon weer weg, de keuze is volledig aan jou. bij interesse, mail me dan, ik zoek een sexvriendin die niet eindeloos wilt emailen, maar die snel wilt afspreken, voor direct in actie te schieten.

Reacties zijn gesloten.